Tarieven

Vanaf 1 januari 2013 zijn de tarieven weer vastgesteld.  Hierdoor kan het zijn dat bijvoorbeeld een nota voor  uw jaarlijkse controle anders uitvalt dan vorig jaar.

De rekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door de overheid. Wij zijn dan ook verplicht om voor een behandeling het door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgestelde tarief in rekening te brengen.

Door hier te klikken komt u op een pagina met de tarieven voor 2018.

Door hier te klikken kunt u de techniekkosten bekijken.

 

BETALEN EN FA-MED – DE REKENING

De rekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening  staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door de overheid.

VRAGEN OVER UW REKENING?

Wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan Fa-med uitbesteed.

Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen van Fa-med. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van  Fa-med  0900-0885 (ma-vr 08:00-18:00 uur  € 0,15 per minuut).